Cautare

302 de rezultate pentru "dana visanescu" (2.95 secunde)
Dana Andronie) S-a gatat Gala celei de-a X-a editii Folk You! Florian Pittis, care a avut loc in cadrul Zilelor Bucurestiului.
La eveniment si-au anuntat prezenta: Cristi Brancu, Valentina Pelinel, Dana Savuica, Julia Jianu, Annes, Nico, Raluca Moianu, dar si multe alte vedete.
Invitatii VIP Andreea Berecleanu, Dana Savuica, Carmen Bruma, Anca Serea, Speak, Peter Pop, Silviu Pasca, Sophie, alaturi de presa si clientii salonului au avut ocazia sa testeze produsele intr-un mod interactiv.
Eroul de la Sevilia ce a aparat patru penalty-uri si a castigat Cupa Campionilor Europeni la fotbal, Helmuth Duckadam, a pasit pe scena alaturi de frumoasa sa sotie, Alexandra si de vedeta Dana Savuica.
Industria de beauty, dar si vedete precum Dana Savuica sau Xonia au descoperit secretul genelor naturale, frumoase si sanatoase, direct de la Andreea Ibacka, gazda evenimentului.
Claudia Pavel, Simona Dragomir, Florentina Opris, Ianna Novac, Dana Lutu, Dezbracatu', alaturi de protagonistele emisiunii Dreptul la fericire de la Happy Channel au intrat in jocul de-a vacanta fashion inedita, intr-o atmosfera stylish si relaxata.
Dana si baietii mi-au dat energia necesara pentru a trece prin incercari si de a lua lucrurile de la capat.
A decedat miercuri, la ora 13.00, in urma unui stop cardio-respirator ireversibil, a spus directorul medical al Spitalului Elias, Dana Safta, citata de news.ro.
Misha, Dana Savuica, Nico, Adina Buzatu, Mihai Albu, fosta campioana olimpica la gimnastica Monica Rosu, interpreta de muzica popular Viorica Macovei, precum si Haluk Kurcer, presedintele executiv al Kanal D.
Dana Anghelescu. Nicole Dutu s-a nascut si a copilarit la Braila. Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru.
Nu au iesit din preferintele designerilor nici in acest sezon fustele de tul, purtate cu hanorace la moda si pantofi stiletto si dungile asortate intre ele in culori si texturi diverse, cum vedem la fetele de la Alist, sau jachetele tip bomber sau de rapper indragite de Dana Rogoz - http://www.danarogoz.com/piesele-clasice-de-street-wear/.
Alaturi de modele, pe scena au urcat si Giulia, Dana Rogoz si Sanziana Negru. Colecția marcheaza o evolutie din punct de vedere al design-ului si al materialelor folosite.
Din distributia filmului fac parte Horatiu Malaele (Ilie Moromete), Dana Dogaru (Catrina Moromete), Iosif Pastina (Niculae), Razvan Vasilescu, Dorina Chiriac, Ion Caramitru, George Mihaita, Florin Zamfirescu, Marian Ralea, Andi Vasluianu, Gheorghe Visu, Paul Ipate, Cuzin Toma, Liviu Pintileasa s.a..
expozitiile Trei ipostaze stilistice - Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu si Letitia Oprisan, De la sacrificiu la speranta (Mihai Èšopescu), Deprindere in metal si sticla (Ileana Dana Marinescu), lansarea albumului tapiserie al artistei Cela Neamtu si Junkyard Symphony, expozitia artistei Edith Torony.
expozitiile Trei ipostaze stilistice - Anca Boeriu, Ana Ruxandra Ilfoveanu si Letitia Oprisan, De la sacrificiu la speranta (Mihai Èšopescu), Deprindere in metal si sticla (Ileana Dana Marinescu), lansarea albumului tapiserie al artistei Cela Neamtu si Junkyard Symphony, expozitia artistei Edith Torony.
Un film de Dinu Tanase, cu: Alexandra Fasola, Dorel Visan, Dana Dogaru, Constantin Cojocaru, Mircea Rusu, Lari Georgescu, Valer Delakeza.
Din distributie fac parte nume mari ca Dorel Visan sau Dana Dogaru, dar si actori tineri precum Lari Georgescu, Alexandra Fasola si Paula Rotar.
- Dana Dumitriu, ibidem, nr. 32,1982; - H. Candroveanu, Printre poeti, 1983; - Elena Tacciu, in Romania literara, nr. 23, 1985; - R.
Medicul de familie, Dana Tinica, ne explica fiecare pericol in parte : *Entoarsele apar mai ales la nivelul gleznei, genunchiului, pumnului.
Dana Safta, declarand atunci ca starea acestuia este foarte buna si nu este necesara internarea lui. Ion Iliescu declara atunci, la iesirea din Spitalul Elias, ca a venit doar pentru a-si face controlul de rutina la colon si ca i-a fost prescris un tratament.
google-analytics.com